Běh..
Běh jak o závod, ztratit body
zakopnout v cílu do náhody
to jsem prý neměl, fatal error
teď budu ještě větší zero
gravitace mě táhne k zemi
kde s přáními je rybka třemi?
noří se tuze ráda ke dnu
zázrak je spíše v nedohlednu
hlavolam řeším, jestli můžu
na mouku mlít se v Mulenrůžu
pakli se zdarně nepomelu
ať semelou mě na prach dělu
nechám se narvat do tý díry
vylítnu, plný, v sebe víry
vidíš mě pádit nebem, zlatí?..
komu Bůh, tomu všichni svatí
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Flamy, Simísek, Šerák, labuť, Varda, Bíša, Traci, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)