Anotace: ***
Ti, kteří vidí život jako náruč oměn a trestů,
jsou slepí.
Ti, kteří jej však vnímaj jako knihu poznání a skoušek nejen, že nejsou slepí...
ale dokáží vidět skrze svoje sny i bez zavřená víčka.;-)
23.03.2008 08:22:00 | Rijan
Jen piš, to pomáhá a moc. Bolest se tím rozdělí a víc dobrých duší ponese ji s tebou. Hezké to bylo...
18.03.2008 20:17:00 | Rayzz