Anotace: Nemám v lásce lidi, kteří soudí podle předsudků, aniž by znali fakta. Moje téma je škola.
Nejlépe je začít boj s předsudky u sebe! Příklady táhnou...A taky, když se člověk upřímně zamyslí, objeví takových předsudků či jejich náznaků i ve své mysli dost, i když jim tak neříká, ba ani je nevnímá. Ale jiní je vidí! A je vážně fakt, že na druhých si všímáme právě toho, co nám samým, třeba podvědomně, vadí u nás samotných!
02.04.2008 20:22:00 | Kozoroh 1
těžko říct:).. předsudky jsou všude a je to špatné.. každopádně je třeba dívat se na obě strany... i na sebe samotného:)
18.03.2008 22:05:00 | Šerák