ani nevím
Anotace: ksždý at posoudí sám
v pokoji židle,skříně a stúl
Na stole vváza je s kyticí,
květů jen půl.
Uvadá kytička,málo má sluníčka,
chybí ji vodička.
v pokoji židle,skříně a stůl.na stole je kniha ležící.
sklenice vody a sůl.
Nehraje písnička,došly jí slovíčka,
rozbitá dušička
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: trenérka, BArBArKO, Holis, n.Pixie, WAYWARD, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)