CHCI UMŘÍT
Jsem vzteklý jako veš
kopu a jímá mně běs
co jsem já za lidi
co se vně nevidí.
Jen sebe zbožňují,
pak nám to vpisují.
Jen klišé bez barvy ty..
...cenzura...
Miluji Robýnka, mojeho ču....,
nemohu bez něho žít.
Ty už jsi neumřel,
ale ses narodil,
kdyby jsi zastonal...
Tak se budu starat,ale jak?
Promiňte.
Echo,ozvi se!
Přečteno 308x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, s.e.n, malá a šikovná, Boleslava, STIMPRE, Vlk v rouše, 0-0, Bíša, Pišák, mamina, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)