Virtuální
náš
virtuální svět
myšlenek dnešních
bezpočet
zas srdce
ve mně zapálíš
tiše mluvíš,
ránem odcházíš
v slzách polykám
slova poslední
smutný večer
noci nevšední
z vylitého poháru
prudký závan slasti
v tom milostném románu
nebyli jsme šťastni
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Milásek, Cassandra, spare, maena, kakaoo, Martinecka23, Pišák, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)