Anotace: zápisky cetujícího bez jízdenky č. 22 (Esfahan/Irn) O 2 cizincích
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
a možná když to začneš skoumat pořádně a půjdeš za nebo pod povrch .. zjistíš, že si si vlastně štouchnul sám do sebe .. a že náš a cizí jsou jenom iluze, jako všechno kolem ...a že tady v této iluzii sveta všechno se vším souvisí ... a třeba se příště na něj místo štouchnutí usměješ ...třeba se budeš dívat skrze srdce ...
12.04.2008 16:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nic lepšího si vlastně nemůžeme přát, jen být schopní, na konci každého dne - se vrávoravě odpotácet někam za scénu.
08.04.2008 20:25:00 | prostě Zuzana