O lásce někdo řekl, že není
Anotace: ...a měl asi recht...věnováno té, která ví, ale nachápe (a když bude mít trochu štěstí tak ani nikdy nepochopí)
O lásce jednou někdo řekl, že není
/stačí když mě jen jednou ještě políbíš
a já upadnu v zapomění/
Kdosi psal citáty
a vzdychal nad nespravedlností slz
-pro všechnu tu bolest si vybral právě svět-
stál na prahu s vajglem na botě
a stačilo se jen usmát na půlku rtu
/je kyselá noc jak poháry vín
a hořká a černá
v náruči manekýn/
nežijem víc než pár stovek let
a vzduch je tak plný vůněmi chyb
motýlí křídla dnes zapadla sněhem
vylétla poprvé, vylétla naposled
A ona měla splašené oči
přelétly přese mne jak párek vran
a pro něj byla jen další z těch
které se choulí
do závětrných stran
"bojím se o tvé ruce moje milá
bojím se, že se v nich nevyznám"
Přečteno 380x
Tipy 26
Poslední tipující: s.e.n, blue, Zamilovaná do nezamilované doby, WhiteSkull, Traci, Barunka=o), Favi, Vlk v rouše, C.alwen, d---, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)