Tobě
Zvonek na římse,
u skřivanů žalostných,
na tichou pouť- nevěřícně,
laskající bdělý smích-
vydávám se já Tobě...
Slyšící smutek,
vydal své poselství,
jsi tam,kam jsi utek´,
touha,co teskne, co bledne, co spí..
Zmatená vydávám se já Tobě...
Chladnoucí tíže,
vdírá se mezi nás,
temná to skrýše,
hladí náš zbylý čas..
Hladově vydávám se já Tobě...
Napospas všem Tvým zradám, láskám a lžím...
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: ona, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)