K Svátku
Anotace: jen pro bratra k svátku
Dneska je ten velký den,
dnes můj bratr slaví.
Ať máš život jako sen.
a jsi stále zdravý.
Ať máš vždycky všeho moc,
piva ať proud všude teče.
Ať prosouložíš celou noc,
a nedostaneš do pyje křeče.
Na kolenou ať tě ženy o lásku prosí,
a tvá žena, nechť krásně se nosí.
Děti ať studují ve škole pilně,
snídaně do postele ať nosí ti tchýně.
V práci ať nemusíš, vůbec nic dělat
a k obědu spořádáš pět pečených selat.
To všechno ti přeji k tvému svátku
a taky lásky moře, ty můj ptáku
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, Romana Šamanka Ladyloba, Dračičák
Komentáře (4)
Komentujících (4)