Síla Beznaděje
Anotace: ... aneb vzepřít se Osudu!
"Omylem" jsem ti
rozmlátila lebku...
Máš, co sis zasloužil
ty jeden zmetku...
V kaluži krve
smáčím své ruce...
Jsem šťastná poprvé,
po tak dlouhém roce...
Ležíme na zemi,
tělo vedle těla.
Konečně nastal klid,
který jsem vždy chtěla.
Vyhasl plamen tvého nitra,
láska vymizela...
Vkročím do nového jitra
tak volná a veselá...
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jára spots, Rbb, Hannazka
Komentáře (6)
Komentujících (6)