Co jsou vlastně pravidla? Přecik nerozhoduje jenom jeden. Láska a vztah je o vzájemném porozumění, spontálnosti a dle mého názoru také o kompromisech.
19.03.2008 21:49:00 | NikitaNikaT.
Souhlasím s komenty pode mnou. Jistá svoboda je potřeba, aby člověk mohl dýchat a vztah to také posiluje. Ženy maj pravidla, stejně tak i muži ... proč někoho do něčeho nutit? Proč druhého nutit do lásky, když ju nechce??? Nucená láska = být s někým bez lásky ...
19.03.2008 21:45:00 | NikitaNikaT.
Svoboda je základ vztahu. To, že každá žena má svá pravidla ještě neznamená, že je musí aplikovat ve vztahu.
Připadá mi, že píšeš trochu jako chlap.
19.03.2008 16:38:00 | Hannazka