OPAR
Anotace: ...né ten na rtech.
Oparem jarního rána z louky
pronikni k duši v hloubky
Zavolej děvy od mládí
ať se tu všechny shromáždí
Jedna,dvě tři,čtyři,více
je jich tu na tisíce
Některé trhají petrklíč
Vesele tančí,dovádí
jak přemnožení ovádi
Tam kvítek jetele,honem
honem než ho to tele sežere
Jedna je krásná,druhá je víc
co bych dnes dělal dál,asi už nic
Motýlek okatý
lepí se na paty
v hromádce sena s ní
rozdává lásku,potom si sní
Plíží se soumrak
na nebi dvoumrak
Žínky se ztrácejí
pomalu,potají
Potom se položí do starých alejí
Tam se po nocích toulám
na oblacích vzpomínám
Zářivé hvězdy ve mně zažly zář
stále svítí,je ze mne pohodář
Na cestu životem...až za jeho práh
Přečteno 363x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Noční bolest, Rayzz, 0-0, Adrianne Nesser, Meriel, s.e.n, Noc17, Belmon, Glooaming, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)