Jen tak náhodou
Anotace: Zastav se, zamysli a řekni si popravdě, kolik toho je potřeba udělat, aby se věci změnili aspoň o kousek k lepšímu.
Dávám Ti šanci být o kousek blíž
svým snům a je jen na Tobě, jak ji uchopíš.
Beru si strach, když není už zbytí,
vytvořím zábavu z boje o přežití.
Zamíchám karty života a přidám do balíku pár es,
to aby potěšení stalo se z toho, co kdysi býval děs.
Vyměním stydlivostí promarněné cíle
za chtíčem přeplněné nadržené chvíle
Vezmu Tvé tělo, protřepu jej a vrátím zpět,
tak už si uvědom, že pestřejší můžeš mít svůj svět!
Jsem zkrátka náhoda.
Se mnou je možná jakákoliv dohoda ;-)
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)