Kaluž krve
Dívám se na zem
a nevím jestli jsem blázen.
Všude je rudá barva.
Nahoře, dole, vlevo, vpravo,
všude je krvavo!!!
Každý krok mě slabě hřeje,
jsou tu dokonce krvavé peřeje!
Sám sebe se tiše ptám:
"Snad tu nejsem úplně sám?"
Bojím se těchto míst
a těším se až budu čist.
Smyji ze sebe všechnu krev,
a pak si lehnu na horský mech.
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Norlein, Cynthia Luxor, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)