Petrklíče
Anotace: ...no jo, já vím.
Vím že je spousta holek
některé si trhají petrklíče
jiné vlasy
a žádná z nich nemá tvoje oči
Trhají si petrklíče někde na úbočí
a hlídají vítr po poledni
čekají možná až se setmí
paprsky mají
coby symbol kýče
Jenže ty petrklíče nesbíráš
světla ani tmy se nebojíš
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, Maro Deives, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)