Hořkosladká noc ze sametu
Anotace: Amaretto je italský ovocný likér, jenž má trpkosladkou chuť....(říká wikipedie)
Měl jak samet hebký hlas...
i noc byla hebce sametová.
Milovali jsme se zas a zas...
říkal, že celý se ve mně schová.
V tu noc proběhl celý rok...
večer jaro : něžné poznávání.
Potom žár léta :
touhou mě drtil v dlaních.
Podzimní bouře :
propukla v mém lůně.
K ránu pak : zimní spánek.
V loži jeho, jako trůně.
Ta noc jak samet,
a hlas - hořká čokoláda.
Líbal mě na krk,
v extázi poškrábal mi záda.
Jeho polibky s příchutí amaretta...
a bylo ráno...po lásce veta.
Přečteno 318x
Tipy 27
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, maena, Bean, cevert, WhiteSkull, Martinecka23, mamina, Štěpina G, Bíša, Verena, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)