To co mi zbylo
Anotace: mé vzpomínky a růže
V mé mysli je odkaz vzpomínek
Vzpomínám na tebe,
Na Tvá slova ,
Snad nebyli jen lží,
A to co teď svírám v dlaních
Snad nejsou jen zbytky úsvitu…
A to co teď svírám v dlaních
Nemusíš hádat…
Nemusíš hádat
Co mě drží nad hladinou…
Jsou Tvá slova ,o mě o Tobě….o nás…
Říkal si :“Nikdy Tě neopustím….Miláčku!
Ale..byla to lež…
Opustil si mě…nás..Sebe i mě…
Říkal si odpusť…a vzpomínej na Mě
Promiň…
Neumím odpouštět tomu
Co miluji
I když jde jen o pouhý úsvit
I když jde jen o tebe…
Vidím Tě pořád s kyticí růží stát před naším domem
Voláš:,, Miláčku čekám tu na Tebe,pojd dolů!“
Ted mám hlavě zmatek a jsem opět sama !
Moje srdce hladoví
Ale nikoli po růžích
…
Ten dům,já i svět….
My tu jsme stále….
Jen ty
…
Chybíš…
Osaměla jsem …
Jen chabé skoro neviditelné světlo svíček
ozařuje můj pokoj
Je zase zima a Ty tu nejsi
abys mi půjčil svůj kabát a zahřál mě
….Zbývá jen říct Děkuji….nebo Sbohem ….
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Petbab, Barunka=o), malá čarodejnice wiggová netopýrková, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)