Modlitba
Anotace: Prý všechny cesty vedou do Říma, přeji si jediné, ukaž mi tu mou...
Políbím křehkou kopretinu-
tu, co tolik ráda mám
a připustím si nejhorší svou vinu,
že pro nenávist lásku polykám.
Prosím ať nechci víc, než můžu mít,
prosím tě, ať lásku v duze zřím,
prosím, ať naleznu svůj vytoužený klid,
prosím, dej cestu, dej i Řím.
A kdybych toho přece tolik chtěla
(kolik je snů, co máš ty vyplnit)
tak stačila by minuta mi celá,
ve které prozřela bych, směla pochopit.
A potom odhodím i poslední svůj šat,
nač nosit jej, když duše uviděla,
jak krásné je, jen vědět- mám tě rád-
jak vzácné je, když duše předčí těla.
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Badya, sarycek, WhiteSkull, D´Aninka, Bíša
Komentáře (0)