Anotace: ........
kolotoč se utrhul, kutálí se a člověk v něm jen sedí a kouká, točí se s ním... ale (malý úsměv) můžeš házet shora papírky s básněma, my dole si je přečtem, zatleskáme a řekneme si: netočíme se sami... jenže to tě asi moc neutěší...
27.03.2008 19:37:00 | drsnosrstej kokršpaněl