Úsměv neznamená štěstí
Ve tváři úsměv,
v očích žal.
To jež děje se v tobě,
nejde dál.
Překrýváš své bolesti
úsměvem bez záře.
Jsi plna hořkosti,
bita životem do tváře.
Jsi jak strom na mýtině,
květy voníš.
Sáma s pařezy osaměle,
plod neuroníš.
Přečteno 525x
Tipy 10
Poslední tipující: rry-cussete, labuť, Marfuša, Rayzz, Rafi..., juddy, excited, come-past
Komentáře (2)
Komentujících (2)