Ztráta naděje
roztává se sněhem
topí se v kalužích vody
opadává s posledním listím
Ztráta
Co tohle slovo znamená?
… lístek na autobus
mizerných pár korun – taky
- a možná…
mnohem víc
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Gregy, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)