Nezařazeno do ubohosti některých mentálistů....

Nezařazeno do ubohosti některých mentálistů....

Anotace: ....???....

rozbila jsem hrníček
a jen skleněný flíček
zbyl tu po hrníčku
a já se slzou na víčku
sbírám ty kusy
porcelánu
jako mrtvá
bez elánu
po koberci
v pantoflích
lovíme ve svých
šrajtoflích
aby bylo na kapku
alkoholu
a přitom neštěstí
je na obzoru
který vy nedokážete cítit
protože vy
tohle nemůžete
nikdy zažít
to strčení do ramene
od člověka
kterého milujete
a ta dlouhá doba
co uplynula
to nesledujte
….

já chci pryč
.
.
.
Autor LisSe, 20.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, Erion Fate, dva, 0-0, B.a.r.b.a.r, kucky, Bíša, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná

07.04.2008 23:19:00 | Erion Fate

Pokud nemáš přečtenou knihu Veronika se rozhodla zemřít od Paula Coelha - doporučuju...

20.03.2008 19:38:00 | come-past

...ale zažili,zažili.

20.03.2008 19:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí