Jedna možnost
Anotace: Básen o Elfovi, který si nedokázal zvolit stranu.Je to má první básen, žadám vás proto o shovívavost - děkuji.
Tam ve svitu měsíce
stála postava temná
tam ve svitu měsíce
stál elf beze jména
Na prahu dobra a zla balancoval
do stínů stromů se raději schoval
dobro či zlo volit má
na přátele vzpomíná
Jejich život zmizel v dáli
když si jako malí ještě hrály
už od mládí je neutrální
ted si noví osud volí
Stojí na louce
napravo dobro a nalevo zlo
kam, kam jen má jít
jeho duši zaplavilo prázdno
Zlo se první pohnulo
dobro nečekalo
slyší hudbu války hrát
může už jen vzpomínat
Měl možnost
ted však k zemi padá
měl možnost
mohl mít krytá záda
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Mráček, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)