Kde je tvá cesta?
Anotace: Tuhle jsem napsala už hoooodně dávno.
Víš co znamená láska
s níž tě provází strach.
Jsi plný jasu
a přece tápeš v temnotách.
Znáš mnoho pravdy
a přece jsi na pochybách.
Máš svoje plány
a přece nemáš jistotu.
Máš vlastní štěstí
a přece ti chybí něco k životu.
Snažíš se jít po jedné cestě,
ale stále jsi na křižovatkách.
Kde je tvá cesta?
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)