Samota
Anotace: Smutná a zklamaná z přátelství...
Jdu cestou po spadaném listí,
nikdo mi nejde vstříc.
Srdce mi krvácí úzkostí,
nikdo mne nepřijde utěšit.
V uších mi doznívá včerejší píseň
co přátelé si zpívali.
Jako bych si oblékla tíseň,
jako by mne dnes už neznali.
Motám se ulicemi,
ztrácím se mezi lidmi.
Hledám to, co mi schází,
hledám teplo jejich tváří.
Přečteno 486x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Belmon, Pišák, Marfuša, Šerák, kulishak
Komentáře (4)
Komentujících (4)