Anotace: Věřícím i nevěřícím.... milujícím i nemilujícím, každému, k Velkému Pátku.
Ať se člověk v životě setká s čímkoli,je důležitý co dobrého si z toho dokáže odnést....V tomhle případě je toho dobrého opravdu málo,ale vidím že ty ses poprala dobře...Tudle na češtině jak to probírali jestli pamatuješ...bylo úplně čitelný kdo s tim má jakou zkušenost...to se ovšem týkalo hlavně rodin..je to těžký...
05.04.2008 12:03:00 | D´Aninka
...vyhnout se nevěře tělesné není až tak velký problém,ikdyž to nic nevyřeší,ale co z nevěrou duševní,ta ubližuje víc a oběma třem.
20.03.2008 21:11:00 | WAYWARD