Síla pokroku
Anotace: ani nevim proč se to tak jmenuje...
Potkáme se uprostřed slov,
schody nás zavedou do podzemí
ty smutnýma očima sov
řekneš mi - neni roz(h)řešení.
Chci tvoje myšlenky v hlavě svý mít,
ve snech tvých hrát si na znalce
opuštěných srdečních míst,
těch co posíláš mi v tištěný obálce.
Najednou je to tak bez citu,
vzpomínky nestudí, nepálí
schovej se radši v úkrytu
nejsou jak myslíš pomalý.
Na konec chanson
vyťukat PIN kód,
bez času - pardon
šáteček - odchod.
Přečteno 351x
Tipy 17
Poslední tipující: Dračičák, ta co bývala Andělem, Danah, Analisieren, M.V.Jung., Já Esther Ruth, Pišák, excited, Šerák, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)