Uléhání do postýlek....
Anotace: K tomu myslim není co dodat..:D
Uléháme do postýlek,
do peřiny měkoučké.
Každý z nás je velký snílek
čekající sny sladoučké...
Leč můžu oči otevřít,
něžně po tváři pohladit.
Ten andělský úsměv zřít
a na rty tě políbit...
Ten sen se mi zdál...
Ted se však stal...
Stal skutečností
a již není minulostí...
/A za to jsem velmi vděčná...:D/
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
Komentáře (2)
Komentujících (2)