Sedím v rohu prázdné místnosti.
Má duše je vyschlá a bez minulosti.
Dopadá na ní těžko z ticha těchto stěn.
Život mě sem usadil, s prasklou duší a beze jmen.
Nemám přátele milence ani známé
a nikdy je nezískám, strach mě od nich táhne.
Strach z toho co skrývají vlhké stěny.
Snad kruté vzpomínky a obavy jedné staré ženy.