1938 (a více)
Anotace: mé prvotiny- Lori to ani nečti:-)tohle neřeš:-)
Oslepná záře vtahuje zpátky
kýbl mě omývá na palcích drátky
Vetřelci čekají na moje vzkříšení
mlátit do mrtvého není potěšení
Ruce připoutané zezadu k židli
kolaborant mě zepředu mydlí
buší do trezoru jak šílený zloděj
chce obsah vysypat-svině na prodej
Moc dobře vím co po mě chtějí
svou duši oddanou vypustím raději
vše co bych vyslovil-olejem zalil
slovíčkem zapálil-plamenem spálil
Desítky zoufalých teď klečí před kříži
doufají že mlčím-na mě těď vzhlíži
visíme ze skály držíc se za ruce
jeden prst povolím,zbudou z nás onuce
Skrz lampu vidím jak dvě víly tančí
obě mě lákají,prosí až jančí
chytám je do dlaní,duši a pravdu
na výběr jedinou sebe či zradu?
V ostatních celách mí bratři kvílejí a
ty co se "přiznali" pod okny střílejí
se mnou už skončili nadobro vzdali
nad tvrdou palicí hole zlámali
Nastává chvíle kdy vkročím do Vlasti
život mě prověříl-nalíčil pasti
ženou nás do dvora po cestě zblácené
vlčáci štěkají matrace na stěně
Myslím teď na blízké o ně se bojím
osudu vděčný že tady stojím
s elitou národa-nikdy nezkrocení
děti nás zavrhnou-vnuci neocení
Četa už nabíjí zraky se loučíme
hrdla se svírají tiše se modlíme
čelem se natáčím a předkládám srdce
na katy pohlédnu rozevřu ruce
Naposled stojíme zas v jedné řadě...
....................................
..dlouze se objímáme na mrtvol hromadě...
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Rayzz
Komentáře (3)
Komentujících (3)