Šedooká víla
Anotace: Hleděla k obzoru a její oči ve své šedé barvě odrážely celičký ten žal...
Běžela
utíkala lesem
a stromy hladily
její tvář
do krůpějí rubínů
mech tlumil
její slzy
upadla
na břeh
tiché řeky
a plakala
když voda
smývala krev
její touhy
zavřela oči
plakala pro duhu
a snila svůj sen
o lásce,
potěšení
pochopení
snila a toužila
pro bolest
jejího srdce
najít
kde končí duha
a začíná štěstí
plakala
neměla křídla
a nikdy nedostihla duhu
ta malá šedooká víla
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, mamina, smudlinek, WhiteSkull, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)