Poznáš?
Anotace: já tak vidím ...
Poznáš tu...
jenž láska tohoto světa
obklopuje
přitom léčí ji
jen po kapkách?
Poznáš tu
jenž vnese
v slovech
spoustu světla
přívaly porozumění?
je....
M
á nejmilejší duše smuteční vrby
A
traktivní smyslná žena
M
aminečka nejmilejší
I
cizých smutných duší
N
aše toulavá víla
A
labastrová královna
...
P
říznačný přízrak ztělesnění lásky
E
soteriská bohyně bolesti
T
rpící srdce plné něhy
R
adostný sluneční paprsek
A
bstraktní umění stvořitele touhy světa
poznávej...
já jen Děkuji
Přečteno 493x
Tipy 15
Poslední tipující: Ráchel, Bíša, kouzelníček, WAYWARD, PUERO, smudlinek, emi-lee, WhiteSkull, excited
Komentáře (8)
Komentujících (8)