Anotace: drasťák :)
Tohle je naprosto skvělé! :D V jednoduchosti je síla a mnohdy se pár slůvky dá vyjádřit mnoho ;) Par-ááá-dní kousek x)
24.06.2008 16:11:00 | Keira Fey
jj...škola života...jediná škola kde nejsou učitelé, tohle se dokážem naučit sami, z vlastních zkušeností...
24.04.2008 21:10:00 | ta co bývala Andělem