Ticho po válce být mělo
Čajový dýchanek starých slečen.
Malé hrníčky s konvicí.
Asi pět osob.
Co asi budou dělat?
Povídat? V tom tichu?
Bdít s modlitbami?
Ano, ne?
Co tak najedou do ticha?
Granát pod nohama leží.
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Belmon, estrellita, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)