Hm..
Anotace: K mému dílu...svoboda slova..
Nikdy to nepochopíte.
Já se vypíšu a pak je mi líp.Do wordu se vylejvat mi moc nepomůže,protože ten Vám neřekne:všechno bude zas dobrý.
Vypíšu to,všechnu tu zlost,co v sobě mám..a pak je klid..mysl se uklidní a řekne si,co to děláš?A ví,že co naspala je špatné,ale je to jen kousek dat,co už není v její hlavě..a nemusí se kvůli nim trápit.Je to pryč..a vy jste zase vy.A nemáte potřebu někomu nadávat,nebo tak.Proč?Vy to víte.Vaše mysl to ví.
/Buď zticha a nedejchej./
Pokud jsem jediná,kdo se tu vypisuje,tak prosím,objednejte mi toho skvělého psychiatra.
/Umělcova duše jest nepochopena/
Nevím,proč Vás pořád baví moje kecy vyhledávat.Normální člověk by si asi řekl,je to kráva..a nevšímal by si toho,protože je schopen žít dál i bez keců člověka,který mu je údajně totálně někde.
_________________________________________________
rrrrrrrrrrrrrrrrr..
Přečteno 462x
Tipy 16
Poslední tipující: Isquieasuus, Albertinka, Lilly Lightová, Vlk v rouše, embryo v hlave, Cot death, LisSe, jedam, kucky, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)