jejda tak nový telefonek jsi dostala tak to se neboj zavolá určitě ví co dělá...
22.03.2008 17:28:00 | jedam
Jj, pěkné,
jen nevím,
kam se to jaro odstěhovalo,
když k nám nechce zavítat,
na místo teho nám tu stále sněží,
snad Martin nesplšil svého koníka ...
21.03.2008 13:03:00 | NikitaNikaT.