Svůdné nožky
Kráčejí tiše
do uniforem kosatek
nohy oblečené
v linii predátorů
sem a tam
hladce obratce
s proužky na punčocháčích
hladově svůdné
na vysokých kramflecích
lákají …
---------------------------
kdo očí kdo hejna pohledů
ze dna moří
nesváže
nemá v okně mříž
pohrávám si s mužností
v sukýnce
Přečteno 326x
Tipy 28
Poslední tipující: Lota, akneliam, labuť, Bean, WAYWARD, Alci, Žqáry, Pišák, jedam, Severka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)