ju! ...ať už se stane co chce, něco moc bolestného nebo nepříjemného, něco, na co je lepší zapomenout, vždycky je tady další bílý den. - Nový, s novu nadějí...
vše dobré přeji!!! :)
30.04.2008 02:06:00 | blue
je mnohem jednodušší příjmout toho druhého a respektovat jeho slabé i silné stránky.
25.03.2008 14:04:00 | Rbb