Anotace: (21.3.2008-00:32)Pro moje úžasný kamarádky,který ani netušej,co pro mě znamenaj,nevěděj,jak mě mrzí,že s nimi nemůžu být.myslím,že by mi na toto napsali,že spravná kamarádka si na své přátele vždy čas najde(kdybyste se ozvaly,myslim,že by i chvilka byla)
....není co k tomu říct....snad jen,že to nechápu....nechápu nic,nevim proč zrovna my....nevim proč jsme špatný......nevim proč to tak je.....ale je to tak....a já za to nemůžu a ani to bohužel nezměnim...nemam na to sílu a vlastně vážně ani nemůžu.....zrcadlo....nevim proč to,ostatně myslím,že teď už to s tim zrdcadlem je vyřešeno....vídíme to prostě jinak....každý to vidí jinak....jen někdo má podporu,druhý ne....někdo se o tom más kym bavit,druhý ne.......já jsem ráda,že ještě mám někoho,komu se mohu vypovídat a stavají se jimi lidi,kteří mi nebyli tak blízcí....všechno se mění....všechno je na piču...všechno je v prdeli...
23.03.2008 13:55:00 | LisSe
Baun, to si tak neber...jestli je to pravy pratesltvi, tak vydrzi...tohle by mely pochopit..a myslim, ze muzou bejt rady,z esi pro ne slozla takovou hle basnicku..uz to je dukaz pratelstvi...
21.03.2008 14:35:00 | embryo v hlave