Anotace: ......nevím co napsat, je to prostě, no je to o nich co si budeme nalhávat, že jo holky? :o)
znám tě od včerejška a podle nicku jsem si vybral tuhle báseň a vubec sem se nezklamal. má co říct má naladu a ještě zvládnutý rým.líbí se mi.
21.03.2008 16:13:00 | kulishak