Po verš "Doprava za city." som to doslova zhltla. Myšlienka skvelá! Forma chválitebná! Potom sa to opäť skĺzlo do roviny (podľa mňa) vynútených rýmov. S touto básňou by ale stálo za to sa trochu pohrať, myslím. Naozaj, ten začiatok sa ti podaril... ;)
29.03.2008 23:43:00 | lennerka