Anotace: .
Víš, když jsem si přečetla Tvůj profil autora, musela jsem se smát. Opravdově smát, jak jsem se dlouho nezasmála. Za to moc děkuji. A tak jsem si myslela, tohle bude autor vtipálek. Mýlila jsem se. Tvá dílka jsou krásná. Opravdu. A tohle k nim patří. Vyznat lásku až za hrob, to není jen tak ... a ne každý to umí řéct. Vím, ale o někom, kdo to umí a kdo mi to i řekl :o)
21.03.2008 20:11:00 | NikitaNikaT.