cesty
hvězdy nás vedou cestami
co na konci v jedno splynou
příště až se zase sejdeme
budeme mít každý jinou
některé cesty blízko sebe jdou
když pevná je pouta pojí
však neví nikdo , která dříve skončí
a toho se všichni bojí
mnohá cesta rajskou zdá se
ach jak zdání někdy klame
to , co zvenčí štěstím zdá se
uvnitř tvoje srdce láme
ten , kdo cest již více prošel
ví , že vzhůru k výšinám se vynou
dál bloudíme jimi nekonečnem
dokud u cíle se nerozplynou
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Bailee, NikitaNikaT., Walentine
Komentáře (1)
Komentujících (1)