skořápka
vše skryto je ve skořápce
ta ze zlata být může
však je to jenom kůže
a kůže nemá žádné city
je na parádu jen
jen jeden velký sen
však za tím snem je více
a nejsou to jen plíce
tam leží tvoje zem
co poklad skrývat může
jak vůně krásné růže
i černé černo jen
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Loudilka, Severka, estrellita, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)