to nejsou lichotky, zase se na to divas svyma zabednenyma ocima.proste je to dobre.btw, nenazyvej me lharem, kdyz ten, kdo v jednom kuse lhal, jsi bylo ty.neni prece ma vina, ze ti nektere veci vubec nedochazi.nechtel jsem se snizit k tomu, abych tohle vytahoval na verejnosti, ale donutilo me k tomu tve opet necestne jednani.zlodejko;-)
21.03.2008 21:00:00 | neurobeat
Zvyřádku nesahám ani po kotníky a srovnání s ním by mě sice potěšilo...ale ne od lháře. Tak si nech lichotky pro někoho, kdo Ti ještě věří. Díky.
21.03.2008 20:53:00 | verunča
Dobrý den.Konec kulhá, ale začátek a myšlenka stojí za to.Píšeš podobně jako zvyřádko:))-
21.03.2008 20:22:00 | neurobeat