Klony
Anotace: snad budou lepší
Klony
Rok 2050
Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.
Skloněn ke sklu kletý vědec
chromozómy načítal.
Sklony kloní skloňoval v nich.
Barvu vlasů namíchal.
Paměť sloní mají kloni,
neučí se slovíčka.
zalistují lexikonem,
to je jejich babička.
Lidské klony už jsou tady.
Z retorty a z roztoku.
zdravé, lepší, dokonalé.
nezabráníš pokroku.
Kloní klání při utkání
televize ukáže.
Na člověka nevsadí si
nikdo kolem manéže.
Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.
Nemaj táty, nemaj mámy
rodily se bez citu.
Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Při porodu jejich mámu
nezabolí v rozkroku.
Zdravé, lepší, dokonalé
stejné jako mravence
produkuje bez ustání
průmyslová kadence.
A jak voní těla kloní?
Zná jen jejich královna.
Jen v té její hlavě sloní
lze vůni kloní porovnat.
Dle profitu podle plánu
bez nemocí, bez chyby.
Od malička, od batolete
proč studení jsou jak ryby?
Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.
Rok 2008
Lidské klony…
Jsou na cestě?
Těžko říci, možná.
Moje dcera nebo můj syn, jeden z nich je pozná!
Kletí vědci…
Dělají to?
Jistě.
Kdo nedělal by, být na jejich místě!
Průmyslová kadence…
Produkuje bez ustání?
Že se ptáte!
Už od dob Stephensona dělá z lidí mravence!
Přečteno 321x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, Churry, WAYWARD, verunča, Judita, estrellita, kouzelníček, WhiteSkull, Šerák, Nút, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)