Anotace: Depkařina... Je mi jasný, že to není žádná sláva, je napsaná ve dvouch minutách, možná vteřinách, člověk ztrácí pojem o čase, když jeho srdce zrovna ovládne mozek :( a místo logiky upřednostňuje emoce ...
Pucku, je to strašně krásně napsané, bez sladkobolu, je to originální a každý pochopí, co jsi prožívala.
06.04.2008 12:16:00 | abcabcabc
Byla jsem překvapena sdělením Tvé básně ,jaká jsi vyspělá. Moc pěkně píšeš.
05.04.2008 21:13:00 | devcatko z jetele