Bez myšlenek

Bez myšlenek

Anotace: Jen taková hra se slovy

Koulím se u stolu
prodat nějakou tu nevěru

však trpaslík z vesmíru
a stěna ušitá na míru

tu kolem vzduchu na mě civí
a čmuchací strom se diví

že o třičtvrtě na odchod
ženichové obcházejí obchod

aby se zeptali na světlo
jasnou tmu, aby ji smetlo

jak kartáček na vzduch
stejně tak skleněný pluh

který vám patníky zakryje
a sám sebe umyje

a já trsám čardáš s Norkou
a do práce zacouvám ponorkou

pak žiletkou se polechtám
sám se tomu div neřechtám
Autor MRF, 21.03.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút, Varda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Taková trochu dadaistická básnička :-)

17.06.2009 22:06:00 | Selidah

líbí

jen se řehtej smích je kořením žití... když život je někdy... k blití :o)))

25.03.2008 18:07:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel