Nám...
Anotace: z jednoho snu co se mi zdál - o smrti - na kterou nedošlo - a vlastně převážně o hrůze z ní
I.
Jsme prokleti touhou
vrženi do spirál skryté hrůzy
s Božím požehnáním
Předurčeni k hledání věčného světla.
Avšak... , proč naše oči pláčou při pohledu do něj?
S basovou linkou bolesti v duši
zpřerážené prsty hrající klavírní konecert
za zhojení srdce
a přeostřené vědomí hledá lék v umění
-zbav nás strázně- (bytí? bytí člověkem?)
II.
Běs svírá mne pod krkem nad ústy propasti asbolutna
v rudých očích žár - já znám Tě z vášně!
má černoto - ať pohltí mne tma!
Čím blíž jsi mě - temnoto - tím méně já Tě chci
už není má
už nejsem já
jen sevření všech hrůz
pro které není vysvětlení
tváří v tvář propasti
bez naděje - vykoupení
a vše je lež...
ta naše krásná slova
vylhané emoce
falešná víra v Boha
...
tváří v tvář propasti
a na dně
smrt
Přečteno 228x
Tipy 14
Poslední tipující: Ctěný pán, WAYWARD, Pišák, Noc17, Jasmin de Paris, Severka, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)